Povabilo k sodelovanju

Ste razmišljali o čem, kar bi vaše kužke
zaposlilo, jim bilo v veselje in izziv?

Smo najbolj zanimiva pasja šola na našem koncu slovenije.

Vsakemu, ki se je kdaj ukvarjal s psi, se je verjetno prej ali slej porodila tudi želja, da bi svojega štirinožnega prijatelja vzgojil za čimbolj prijetnega družabnika. Morda ste si tudi vi zaželeli še kaj več kot samo sprehodov, božanja in družbe, čeprav nas že to včasih bolj obogati, kot bi lahko pričakovali od male kepice dlak.

Pri nas ne bo zmanjkalo smeha, smešnih situacij, nerodnosti, igre, priboljškov za pse. Dekleta imajo možnost učinkovite shujševalne kure, fantje pa boste pridobili na mišicah. Če bosta prišla pa kakšna mama ali ata, pa se bo tudi zanju kaj našlo.

Na nekaj pa le ne pozabite: vstop na naš poligon zabave in znanja je možen samo s psi/psičkami, vseh starosti, pasma ni določena…

Smo vas kaj zainteresirali? Pa ja da smo, mi smo vendar Canis-ovi.

Kontakt

Naši sponzorji

Najlepša hvala, ker nas podpirate pri naših prizadevanjih.

Kdo smo

Slovensko združenje inštruktorjev Center za šolanje psov vodičev in psov spremljevalcev SLO-CANIS

Pokličite nas

Pišite nam

Vabilo k sodelovanju

Z Vašo finančno ali materialno pomočjo nam lahko pomagate pri investicijah za nemoteno delovanja centra, saj za namene delovanja potrebujemo precej medicinskih in drugih pripomočkov (invalidski vozički, bele palice, poligonske ovire, posebne oprtnice za pse pomočnike…). Seveda se Vam bomo primerno oddolžili; predlagajte, mi pa Vam bomo zagotovo sledili.

KONTAKT