Vražje dame, ki so v zadnji epizodi pozirale za glamurozen koledar v družbi štirinožnih prijateljev, so poskrbele tudi za dobrodelno noto in donacijo v višini tisoč evrov namenile društvu SLO-CANIS. Ta je prišla v ospredje tudi pri ustvarjanju posebnega koledarja v družbi štirinožcev. Pobudo za dobrodelni koledar je dala Carmen Osovnikar, za skladna oblačila za vsako damo je poskrbela Gordana Grandošek Whiddon, za vodenje projekta pa Andreja Medvedič. Na fotografijah so prav vse dame, poleg omenjenih torej še Pika Zrim, Katarina Benček, Nika Čukur in Špela Kastelic, vsaka pa je morala na fotografiranju sodelovati s pasjimi modeli, kar je poskrbelo tudi za nekaj zabavnih zapletov.

Dame v zaključni epizodi Šova The Real Housewives Slovenija – Vražje dame predale donacijo našemu društvu SLO-CANIS (https://siol.net/planet-tv/vrazje-dame/vrazje-dame-sezono-koncale-z-dobrodelnim-koledarjem-567407?fbclid=IwAR2M_zGd0i9FE_jM4SCoKPXHB3fUdSzbl8CWRGxP5wmE4ICJy-UCWoZYEtU). Zamujene epizode so na voljo na www.planeteka.si.

Društvo bo sredstva namenilo ureditvi kotička za otroke s posebnimi potrebami – čutne sobe za otroke, v kateri bodo izvajali terapije s psi za otroke z različnimi težavami. Upajmo, da bomo zbrali dovolj sredstev, da bomo dobrodelni projekt realizirali v letu 2022 ob 15 obletnici Društva SLO-CANIS.

Še vedno pa lahko donirate in v zahvalo za donacijo prejmete koledar Ladies & Pets 2022.

Naročite koledar in darujte

Koledar, ki ima sedem strani, lahko ga naročite tudi vi preko spletne strani:

rebelontheway.si/pages/dobrodelni-koledar in tako pomagate Društvu slo-canis.net.

Lahko pa nam pišete tudi na https://www.slo-canis.net/contact/  in nam sporočite vaše želje.

Ekipa SLO-CANIS: Vražjim damam in vsem donatoricam/donatorjem se najlepše zahvaljujemo.

Foto: Ana Kovač